formats
by Kategória Szolgáltatás.
Autó nyitás kulcs nélkül

Autó nyitás kulcs nélkül

A filmekben olyan könnyűnek tűnik kinyitni egy autót, ám a valóságban már teljesen más a helyzet. Most már olyan modern biztonsági rendszerek vannak beépítve az új autókba, amelyek alaposan megnehezítik az autó tolvajok dolgát, a modern elektronikának köszönhetően.

Az autónyitás viszont néha nehézségeket okozhat a tulajdonosoknak is, hogyha a zárak valamiért beragadnak. De gyakran megtörténhet az is, hogy a kocsiban marad a kulcs és az ajtók bezáródnak.

Esetleg bevásárlás után is megeshet, hogy bepottyan a kulcs a csomagtartóba, amit ezután egy határozott mozdulattal lecsukunk. Az autónyitást általános esetben nem lehet megoldani otthoni eszközökkel. Inkább ne próbáljuk meg feszegetni csavarhúzóval vagy egyéb szerszámmal, mert csak nagyobb kárt csinálunk, mint hasznot! Sokan pánikba esnek, amikor nem tudják kinyitni az autót, de ez érthető, ezért kárt tesznek benne.

Általában az oldalsó ablak betörése tűnik hirtelen a legjobb megoldásnak, viszont ez nem így van, hogyha egy kicsit jobban átgondoljuk a dolgot. A szakszerű autónyitás sokkal biztonságosabb.

Print Friendly, PDF & Email