formats
by Kategória Szolgáltatás.
fog implantatum

Fog implantátum

Ön nehéz helyzetben van, ha a fogaival nincs minden rendben. Sajnos előfordulnak olyan esetek is, amikor a fogakat már nem lehet megmenteni és egy fog implantátum segítségére van szükség.

Ekkor mindenképpen forduljon olyan, profi orvoshoz, aki igazán jól érti a dolgát! A Relax Dental Center készséggel áll a rendelkezésére, amennyiben időpontot akar kérni egy konzultációra. Itt kiderülhet, hogy a fog implantátum milyen feltételekkel készíthető el.

Már léteznek azonnal terhelhető típusok is, ezért Önt szinte semmilyen kellemetlenség nem fogja érni a pótlás miatt. Természetesen sok múlik azon, hogy az egész fogsort pótolni kell vagy csupán egy-egy fogat.

A fog implantátum be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, ezért örül majd neki, hogy rászánta magát a pótlásra. Tekintse meg a honlapon, hogy milyen lehetőségek közül tud választani a budapesti fogászaton. Körülbelül féléves gyógyulási időre kell számítania. A további kérdéseit a tapasztalt orvosoknak teheti fel a dentalcenterkelemen.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email