formats
by Kategória Szolgáltatás.
Kétszemélyes infraszauna

Kétszemélyes infraszauna

Egy fáradt munkanap után, mindenkinek jólesik kicsit lazítani, amit többféle módon is meg lehet tenni. Az infraszauna kabinoknak köszönhetően, ma már például otthon is élvezhetjük a szaunázás minden jótékony hatását.

Közismert tény, hogy a szauna meleg levegőjében az izmok gyorsabban regenerálódnak, megszabadulhatunk a testünkben felgyűlt salakanyagoktól és nyugtató, stresszt csökkentő hatása is van.

Bár az infraszauna levegője nem melegszik fel olyan drasztikus mértékben, mint a hagyományos finn belső tere, de a hatása hasonló. Ebben az esetben ugyanis az infrasugarak mélyen a bőr rétege alatt fejtik ki jótékony hatásukat. Többféle infrakabin is vásárolható, ami kisebb lakásokban is gond nélkül elfér.

Ha társaságban szeretne szaunázni, akkor legalább kétszemélyes kabin vásárlására lesz szükség. A kétszemélyes infraszauna sugárzói úgy lettek elhelyezve, hogy mindkét személyt egyenletesen érjék el az infrasugarak. A kabin kezelése igen egyszerű. A beépített érintőpanelen beállítható a hőmérséklet és a szaunázás időtartama is.

Print Friendly, PDF & Email