formats
by Kategória Webáruház.
óriás játszószőnyeg

Óriás játszószőnyeg

A játszás életelemük a kicsiknek, talán a legkedveltebb időtöltésük az, ha a földön kúsznak-másznak naphosszat, de egy átlagos, otthoni szőnyegben semmi izgalmas nincs számukra, nem úgy, mint a direkt erre a célra kialakított társában.

Melyik kisgyerek nem akarna egy óriás játszószőnyegen játszani? A válasz erre a kérdésre, hogy bizony mindegyikük! Most Ön is megajándékozhatja a csemetéjét egy remek kialakítású és mintázatú kétoldalas gyerek játszószőnyeggel, amit a ballvin.hu webáruházból szerezhet be.

Ennek a csodaszőnyegnek az egyik oldala tele van érdekes, színes állatokkal, mint például a zsiráf, a zebra, a nyuszi, illetve ezeknek a közvetlen környezetében látható természet csodáival. A másik oldalán pedig színes betűk és kedves maci figurák társaságát fedezheti fel a csöppség.

Ezek a színes állatok hosszú időre lekötik a kicsik figyelmét, először csak figyeli őket, majd megpróbálja apró kezecskéivel megérinteni az állatokat, virágokat. Nagyon érdekesnek bizonyul ez a színes játszószőnyeg a gyerekeknek, mert ők csak most ismerkednek a világgal, tehát mindenre rácsodálkoznak.

Ajándékozza meg gyermekét ezzel és meglátja, nagyon kellemes perceket, órákat tölt majd el az óriás játszószőnyegen! A termék, túl azon, hogy varázslatosan szép és a gyerekszoba dísze lehet, megvédi a kicsit a megfázástól és innentől kezdve nem kell a hideg kövön vagy padlón játszania, mert rendelkezésére áll a játszószőnyeg.

Bel- és kültéren egyaránt lehet használni, ugyanis vízlepergető, polifoam anyagból készült. Ráadásul bárhová magunkkal vihetjük, mert nagyon könnyen összehajtható ez a 180×145 cm nagyságú színes játszószőnyeg. Így utazásokkor sem kell nélkülöznie a csöppségnek ezt a remek, mini játszóteret.

51%-os árkedvezménnyel szerezhető be a szőnyeg a webshop jóvoltából. Végtelen szórakozási lehetőséget kínál, valamint a gyermek kreativitását is fejleszti a játék az óriás játszószőnyegen. Tehát hű társa lehet a mindennapokban a picinek ez a termék, ezért rendelje meg minél hamarabb!

Print Friendly, PDF & Email