formats
by Kategória Autó.
terepgumi

Terepgumi

Ha valamilyen formában le szeretnénk győzni a természetet és ezt főként úgy tennénk, hogy az autónk kormánya mögött ülve hódítunk meg részünkről bejáratlan terepeket, akkor érdemes felkészülni mindenre, amire csak lehet. Tegyünk róla, hogy a jármű kivételesen jó műszaki állapotban legyen! Érdemes kiemelt figyelmet kapjon a terepgumi, hiszen ez tudja garantálni a kellő tapadást, amire szükségünk van az út során.

Amennyiben képtelen ellátni az abroncs a feladatát, akkor gyorsan véget érhet a kiruccanás egy elakadás miatt. A terepgumi formájában, anyagában úgy lett létrehozva, hogy még az igen nedves, sáros, homokos körülményeknek is megfeleljen.

Természetesen a fokozott használat miatt gyorsan elkophat, ami a lamellák hatékonyságának csökkenését okozza. Ha rendszeresen terheljük a kereket, akkor kísérjük figyelemmel a kopását és időben történjen meg az újabb terepgumi szett megrendelése! Ilyen formában egyetlen kínálkozó alkalmat sem kell kihagynunk, ugyanis egy gyors cserét követően máris indulhatunk.

Print Friendly, PDF & Email